Leveranciers

Fabrikanten

Veilig betalen

Onze beveiligde betaling

Met SSL

Met Visa / Mastercard / Paypal

Veilig online betalen

Zonder uw gegevens te delen

Met PayPal kunt u heel simpel online betalen. Geen gedoe met het eindeloos invullen van uw bankgegevens of creditcardnummers: PayPal bewaart deze gegevens zodat u dat niet hoeft te doen! Betaal in een paar klikken met enkel uw e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Uw financiële gegevens zijn alleen voor u toegankelijk en worden niet met de verkoper gedeeld. U kunt ook nog eens gebruik maken van de gratis PayPal Aankoopbescherming* zodat u zorgeloos en veilig online kunt winkelen én betalen.

Betaal sneller, ontvang uw goederen sneller
Verkopers versturen aankopen vaak pas ná het ontvangen van de betaling. Een betaling via acceptgiro of bankoverschrijving kan de levertijd dus vertragen. Een verkoper ontvangt een betaling met PayPal direct, en kan dus uw aankopen sneller versturen.

Hou uw persoonlijke financiële gegevens privé
Een van de beveiligingskenmerken van PayPal is dat uw betalingsgegevens nooit met de verkoper worden gedeeld. Betalingen met een acceptgiro of creditcard tonen altijd naam- en rekeninggegevens. Als u een betaling met PayPal doet, ziet de verkoper enkel uw e-mailadres en het adres waar uw aankoop naar verzonden wordt.

Winkel gerust met PayPal Aankoopbescherming
Betalingen met PayPal geven u recht op volledige bescherming* van uw aankopen. Met deze gedachte kunt u met een gerust hart shoppen. In het geval van een probleem met uw aankoop, heeft u recht op volledige vergoeding* (inclusief verzendkosten). Lees meer over PayPal Aankoopbescherming.